Sedím na konári v lese u rieky a premýšľam, čo sa to s ľuďmi deje. Mám na mysli to obrovské pokrytectvo, ktoré sa tak veľmi rozkvitá. Ľudia si dávajú do profilu vlajku Ukrajiny a ja by som sa rád opýtal prečo?

 

Je to súciť z obyčajnými občanmi alebo podpora režimu, ktorý podporuje fašizmus a drží sa v službách nacistickej organizácie uctievajúcu hákový kríž a vojnového zločinca Š.Banderu? Možno nepoznajú, alebo zabudli na jeho výrok: “Zabíjajte každého Poliaka od 16 do 60 rokov“.

Ja mám tiež súcit s občanmi Juhoslávie, keď ju bombardovalo NATO, ale tiež s občanmi Sýrie, Afganistanu, Líbye, Iraku, kde zomrelo pol milióna deti a krvavá Madla povedala, že tie stali za to. Mám súcit i s ľuďmi v Luhansku a Donecku, kde po 8 rokov boli vraždení nacisti z Ukrajiny ... Ale mám súcit aj s ľuďmi z Jemenu, ktorí je i dnes bombardovaný Saudskou Arábiou, ľuďmi v Somálsku a mnoho krajín Afriky, kde zomierajú ľudia.

Ale tiež s ľuďmi v krajinách, kde umierajú hladom iba preto, že je svet k nim ľahostajný a radšej investuje do zbrojenia, vojen, drog, súkromných tryskáčov, jácht za milióny dolárov a systémov, ktoré vymývajú ľuďom mozgy.

Vidím to tak, že ľudia si dávajú do profilovky vlajočky iba tí, ktoré im doporučia mediálna propaganda a skorumpované vlády. Čo potom ľudia, ktorí umierajú v iných častiach sveta nezaslúžia si súcit a podporu?

Alebo je dôvod to, že chcete byť Inn a cítiť sa, že patríte ku elite. Alebo to, že chcete byť súčasťou stáda, v ktorom sa cítite dobre a bezpečne? Ono nie je jednoduché vystúpiť z komfortnej zóny.

Kam sme sa to dopracovali? Veď my už robíme  všetko na povel. Aby sme vyjadrili lásku svojmu partnerovi, tak potrebujem Svätého Valentína.

Aby sme si uvedomili, aké úžasné sú naše ženy, tak potrebujeme MDŽ.

Aby sme si uvedomili, že máme chovať úctu ku svojej matke, ktorá nám dala život a za ten nás by pokojne ten svoj položila, tak potrebujeme Deň matiek.

Aby sme pochopili, že otec je ochranca rodiny pre ktorú by mal byť oporou a ktorý za svoju rodinu neváha položiť i svoj život, tak potrebujeme Deň otcov.

Čo už nevieme robiť všetko len na povel médií a skorumpovaných politikov?

Vždy sa môžeme mať radi každý deň a každý deň sa objímať a vyjadrovať vďačnosť?

Prečo rozlišujeme ľudí na tých, ktorí súciť a pomoc si zaslúžia a tí ktorí nie?

Iba preto, že o tej druhej skupine sa nehovorí v televízii ???

Podívajme sa, ako sa ľudia a rodiny rozdelené. Uvediem príklad od mojich priateľov.

Rodičia takmer zavrhli svoju dospelú dcéru iba preto, že nezdieľa mainstreamové názory. Posielajú ju k psychiatrovi a hovoria o nej je v nejakej sekte a stala sa terčom výsmechu nie iba svojich rodičov, ale i svojej sestry. Pritom dievča je veľmi múdra  a používa kritické myslenie. Podotýkam, že jej rodičia a sestra sú veľmi vzdelaní ľudia. Kam sme sa to pre Boha dostali? Azda ľudia nikdy nepochopia, že 90% ľudí na tejto planéte sme na jednej lodi? Že len niekoľko psychopatov, ktorí sa pasujú do role bohov sa nás snažia rozdeliť a ovládať? Rozdeľuj a panuj, to je heslo. Vojna na Ukrajine nie je len vojna Ruska s Ukrajinou, ale je súčasťou vojny globálnych psychopatov proti ľudstvu. Alebo si myslíte, že sankcie Rusko ohrozia, keď do teraz ho posilňovali?

Podívajme sa, koľko robí populácia BRICS. Stačí spočítať Rusko, Čínu, Indiu a Brazíliu. A teraz sa pozrime na populáciu Európy a kľukne i s USA dohromady. Potom sa pozrime, v ktorej krajine sú aké zdroje a nerastné bohatstvo. A čo Vám z toho vyjde? Rusko nepotrebuje Ukrajinu, EÚ a ani USA. Myslíte si, že ich potrestáme, keď nebudeme odoberať plyn? Už sa začína budovať plynovod do Číny.

Všetko je to namierené na chudnutie celej Európy. Tí čo riadia Európu a USA a robia sankcie  proti Rusku nie sú idioti, len potrebujú zdôvodnenie a tým dôvodom bude Rusko.  Iba že u väčšiny občanov Európy už sa prejavuje Štokholmský syndróm, kde ľud miluje a bráni svojich trýzniteľov

Pokiaľ ľudia nepochopia, že neexistujú zle a dobré národy, ale že sú iba dobrí a zlí ľudia, tak sa svet nikam neposunie. Ide iba o to, kto aj tie národy ovláda a vymýva im mozgy pomocou mediálnej propagandy.

Ľudstvo musí pochopiť zmysel života, vrátiť sa k prírode a jej zákonom a hlavne ju prestať ovládať a riadiť. Ona bude mať rovnako vždy posledné slovo.

Pokiaľ sa ľudia nepreberú a nepostavia sa svojim trýzniteľom ako celok, nezaslúžime si okupovať túto nádhernú planétu akou Zem určite je.  Potom už nemáme veľa času, iba povedať: „Posledný nech zhasne“.

Dávate si vlajočky cudzích krajín, ale všímate si koľko zomrie ešte nenarodených detí v ČR? Koľko deti umiera napríklad na rakovinu? Koľko máme autistov? To vás necháva chladných?

Som však optimista a som presvedčený, že obrat k lepšiemu už je na dohľad a tí všetci, ktorí podporujú zlo, by mali premýšľať o to čo sa bude konať až bude „udeľovanie odmien“, až už to materiálne alebo to karmické.

Ďakujem za trpezlivosť všetkým, ktorí dočítali až na koniec. 

Miloš Bednář

Štokholmský syndróm je fenomén, ktorý opisuje situáciu, v ktorej rukojemník začína vyjadrovať súcit a sympatiu voči páchateľovi. V niektorých situáciách dochádza až k bodu, kde rukojemník ochraňuje páchateľa. Tento pocit považujú odborníci za iracionálne, na človeka počas takejto situácie veľmi vplýva miera nebezpečenstva a strachu. Človek si vysvetľuje nedostatok zneužitia zo strany páchateľa ako prejav láskavosti a nadviaže s páchateľom citový vzťah.