Ten kto chodí s otvorenými očami po meste, vidí aj to čo je pre druhého neviditeľné. Raduje sa s ľudovej tvorivosti, že to čo je napísané má grády ... a potom, že úsmev nelieči.

• Čím horšie vysvedčenie, tým väčšia zľava na poldeci pre rodičov

Na začiatku prázdnin v jednom verejnom podniku v meste lákali zákazníka netradičným pozvaním, ktoré bolo originálne, úsmevné ale bohužiaľ pre niekoho aj pravdivé.

Treba určiť kritérium, čo je horšie vysvedčenie, zo štatistiky vysvedčení treba zistiť koľko bolo horších vysvedčení ... a držať palce, aby majiteľ podniku neskrachoval. Pre tých, ktorí využívajú zľavu treba pripomenúť, že ak ostatní majú šancu chytiť osud do svojich rúk (pijú s mierou), im je „zverená“ veľmi ťažká úloha, ak sa im sa trasu ruky od alkoholu, ich život sa im bude rúcať ako domček z karát ... na to doplatia nevinné deti. 

• Furt je tu načurané  !!!  Minule ukazovali  v TV, ako malý indián  holými rukami  skrotil anakondu !  Nehovorte, že tie vaše dážďovky nie ste schopní udržať na uzde

Výstižné  a pravdivé. Ten kto nezvláda, malo by sa mu to prepáčiť, ak svojou nehygienickou „neohrabanosťou“ neohrozoval iných. Pre týchto jedno odporučenie - vždy a všade s pamperskou.

• Nedodržuj vzdialenosť od pisoára ... nie si v banke

Tu nastáva paralela, ak v banke nás klientov majú radi čo „najbližšie“ tak na mieste, kde aj kráľ chodí peši máme slobodu a tu niektorí primerane využívame podľa vlastnej svojvôle a „výsledok“ sa dostaví.

Tri úsmevné epizódky leta napovedajú, že úsmev môže každý deň liečiť.