Poslanec Juraj Krúpa (Oľano, SaS) nepomohol  potápajúcemu sa Titaniku 4K (rok výroby 2022), preskočil z OĽANo k susedom liberálom SaS. Kde povedie jeho ďalšie politické smerovanie?

 

Vo voľbách 2020 získal Krúpa 1864 preferenčných hlasov. Stal sa predsedom parlamentného výboru pre obranu a bezpečnosť a členom Osobitného kontrolného výboru NR SR na kontrolu Vojenského spravodajstva.

Svojim „odvážnym“ skokom nesledoval jediný cieľ, zostať „mienkotvorcom“, mať naďalej politicky vplyv?

Nechcel sa odlíšiť, zachrániť sa a zbaviť sa spoluzodpovednosti za dvojročnú koaličnú frustráciu občanov a devastáciu Slovenska?

Nezabudol, že na slovenskom politickom mori obe strany mali a majú rovnakú zodpovednosť za prešľapy, nezodpovedné výčiny, hospodársku a spoločenskú deštrukciu, diletantské pokusy s národom, šafárením a mocenskou aroganciou?

Prestupom rokmi budovaná jeho politická dôvera vo verejnosti sa začala naštrbovať, jeho ego začalo praskať?

Na povrch vyšla pravda, komu nie je zhora dané a nemá to v osobnostnej výbave, od toho sa pokora očakávať nedá. Zostane hrubozrnný a arogantný v každom drese.

Dokumentuje to jeho citát „To, čo táto luza, odroni a vagabundi skandovali na adresu prezidentky Z.Čaputovej, vojde do histórie slovenskej politiky  ako jeden strašne smradľavý, prevrátený fekál.  Fekál plný nenávisti, hnusu a duševnej cholery.“ (viac v mesačníku ZEM@VEK  júl 2022/105)